maandag 22 december 2008

Marathonweekend 27-29 maart 2009

Ons marathonwandelweekend komt dichterbij!

Op dinsdag 16 december zijn we een woordje uitleg komen geven tijdens de voorstelling van de bergtochten in het Middelheim. Een aantal van de deelnemers hebben we daar al gezien. Het was zeer leuk om te merken dat jullie nog altijd enthousiast zijn :)

Vrijdagavond zijn we met de meters van de Toubkal samen gekomen om het weekend verder voor te bereiden, de menu's samen te stellen (heel belangrijk om de inwendige mens te versterken achter al die inspanningen...)en de taken te verdelen...

Omdat de selectieproef voor de berg van 2009 op 11 januari doorgaat, hebben we besloten om de deelnemers van de laatste herstel en balans tot de 15de januari voorrang te geven voor de inschrijving. Tot nu toe hebben 7 kandidaten zich ingeschreven (maar hier kunnen nog een paar mensen afvallen indien ze mee naar de berg mogen)

Vier kandidaten van het vorige wandelweekend en/of bergtocht hebben zich al voor de reservelijst ingeschreven.
Dus op dit moment hebben we nog 8 à 9 plaatsen vrij. We laten jullie zo snel mogelijk iets weten.

Prettige feesten en een gezond en sportief 2009!

Groetjes van,
Erika, Cathy, Linda, Annemie, Annestasia, Mark, Eef en Joris

1 opmerking:

Anoniem zei

Als een van de deelnemers van het marathonweekend even een kort verslagje :
Na een warme verwelkoming en een lekkere uitgebreide maaltijd installeerden we ons in de slaapkamers voor een goeie nachtrust voor de wandeltocht. De dapperen onder ons vertrokken reeds om 7 uur om de tocht van 42 km aan te vatten. Het weer zat ons niet echt mee maar dat lieten we niet aan ons hart komen.
Ik echter nam deel voor de 20 of 10 km maar moest na 10 km spijtig genoeg afhaken met vreselijke bleinen; het zal me leren nonchalant te zijn in mijn schoeisel :-) De tocht werd fantastisch geregeld met de nodige hulp- en ophaalpunten - super gewoon.
Ook die avond werden we verwend met een heerlijk diner en gezelligheid was troef. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt allemaal voor de hele hele goeie zorgen en het leuke weekend.
Inge A.